Top 10 vacatures

Top 10 nieuwste vacatures in Altena

Opzoek naar een nieuwe baan of bijbaan? Wij hebben voor jou een handig overzicht gemaakt met de tien nieuwste vacatures in en rondom Altena.

 

  1. Bedieningsmedewerkers Flexibel | Golfpark Almkreek

Wat je ook doet bij Golfpark Almkreek, je doet het met heel je hart. Van greenkeeper tot receptioniste, van bedieningsmedewerker tot keukenhulp. Dit enthousiasme zorgt ervoor dat
ons park er schitterend bij ligt. Maar het zorgt er ook voor dat onze leden, het bedrijfsleven en gasten graag terugkomen. Wij zijn op zoek naar collega’s die ons enthousiaste team willen
versterken!

https://altenawerkt.nl/vacature/bedienings-en-receptie-medewerkers-m-v-oproep/

 

  1. Window Film Specialist (Raamfolie Monteur) | CD Design glasfolies

Na een interne opleiding ga je zelfstandig aan de slag met het aanbrengen van diverse folies op met name voertuigen. Het lamineren vindt plaats in onze vestiging te Wijk en Aalburg of bij een van onze klanten op locatie. Jouw bedrijfsauto fungeert als mobiele werkplaats en je bent gedurende de week veel onderweg (door geheel Nederland).

https://altenawerkt.nl/vacature/window-film-specialist-raamfolie-monteur/

 

  1. Mechanical Engineer | Van Der Schans Machinebouw

Bij Van der Schans Machinebouw zijn we op zoek naar een mechanical engineer voor onze vestigingsplaats Giessen (NB). Het takenpakket bestaat uit de engineering van machines naar specificaties. Je gaat problemen en wensen van de klant vertalen naar functionele ontwerpen. Je bent hierbij niet bang om contact op te nemen met de klant. Je hebt er geen moeite mee om aan meerdere opdrachten tegelijk te werken, daarbij kun je prioriteiten stellen. Je kunt zelfstandig maar ook in groepsverband werken. Vrijheid en eigen initiatief is bij ons erg belangrijk.

https://altenawerkt.nl/vacature/mechanical-engineer/

 

 

  1. Stagiair Marketing | Detailingrental.nl #Stage

Detailingrental.nl is opzoek naar een stagiair voor het verbeteren van de webshop. Ben jij de persoon die ons kan helpen onze webshop naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

https://altenawerkt.nl/vacature/stagiair-marketing/

 

  1. Assistent | Van Laarhove & Partners

Als assistent ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie van zo’n 30-tal relaties. Je stelt hun jaarrekeningen samen; verwerkt de gegevens die daarvoor benodigd zijn en je verzorgt alle voorkomende fiscale aangiften van deze mkb-relaties. Als vaste contactpersoon ben jij het aanspreekpunt en het visitekaartje van ons kantoor.

https://altenawerkt.nl/vacature/assistent/

 

  1. Barkanjer Tijdens Carnaval | De Korenbeurs #Bijbaan

https://altenawerkt.nl/vacature/barkanjer-tijdens-carnaval/

 

  1. Buitendienst Medewerker | Handelsond. Bavel brandbeveiliging BV

Wil jij elke dag met plezier naar je werk en zelfstandig op pad, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, dan bij jij misschien wel iets voor ons. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze buitendienst wil versterken. De functie houdt in dat je geheel zelfstandig (of samen met je collega) onze klanten in het land bezoekt om onderhoud te plegen aan de blusmiddelen, noodverlichting en aanverwante artikelen.

https://altenawerkt.nl/vacature/buitendienst-medewerker/

 

  1. Productiemedewerker/Manager (M/V) | Vos Vleeswaren

Kom jij net van de Slagers vakopleiding en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de productie van vleeswaren? Ben je representatief en commercieel ingesteld en hou je van aanpakken? Dan hebben wij de juiste baan voor jou! Jij bent verantwoordelijk voor de productie, administratie en verkoop van ambachtelijke vleeswaren.

https://altenawerkt.nl/vacature/productiemedewerker-manager-m-v/

 

  1. Praktijkstage | Van Laarhove & Partners #Stage

Je studeert nog, maar je wilt je nu al oriënteren op een toekomstige werkplek. Hiervoor biedt Van Laarhoven & Partners alle mogelijkheden met een praktijkstage of een afstudeerplek. Op die manier kun je alvast ervaring opdoen en contacten leggen binnen ons bedrijf.

https://altenawerkt.nl/vacature/praktijkstage/

 

  1. Stagiair Grafische Vormgeving | Cornelissen Reclame

Stagiaires zijn bij ons van harte welkom! MBO of HBO DTP, grafische vormgeving en of Signmaker. Wil jij ons team komen versterken? Stuur een mailtje met je motivatiebrief, portfolio en CV.

Wat verwachten we van jou? Je bent creatief, gedreven, enthousiast en zelfstandig. Het is belangrijk om out of the box te kunnen denken, daarmee bedoelen we dat je risico’s moet nemen om origineel en onderscheidend te zijn. Je moet de Nederlandse taal goed beheersen en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit!

 

https://altenawerkt.nl/vacature/stagiair-grafische-vormgeving/