Vacatures Gemeente Altena

Scholieren en studenten gezocht!

Voor je vaste baan kun je op ons platform al terrecht, maar wij hebben ook een aantal bijbanen voor je in petto! Vaak dichtbij huis, zo hoef jij nooit meer ver te fietsen of de bus te pakken voor je verdiende centjes.

Bekijk het onderstaande aanbod

1. Fietssteward

Fietssteward

2. Medewerkers bediening

Medewerkers in de bediening

 

3. Parkeerbegleiders

Parkeerbegeleiders

 

4. Medewerkers voor in de keuken

Medewerkers in de keuken

 

5. Studenten voor productie of inpakafdeling

Studenten voor productie of inpakafdeling

6. Oproepmedewerkers horeca

Oproepmedewerkers Horeca

7. Toezichthouders zwembad

Toezichthouders Zwembad

 

 

Misschien vind je dit ook leuke blogs

AltenaWerkt op bezoek bij: De Stroming

AltenaWerkt op bezoek bij: De Stroming

Een prachtige locatie, heerlijk eten en een hecht team dat niet te stoppen is. Dat zijn nog maar een paar dingen die restaurant De Stroming in Woudrichem maken tot wat het is: een echte topper in de regio. AltenaWerkt ging op bezoek om (letterlijk) een kijkje in de...

Lees meer
Jeffrey vindt een baan in Altena!

Jeffrey vindt een baan in Altena!

Naast het afleveren van mooie beelden en video’s en het delen van vacatures uit de regio, boeken wij ook zeker succes! 😁 Een voorbeeld hiervan is Jeffrey uit Nieuwendijk die met plezier aan de slag is gegaan bij Eurosalad Rauwkost & Fruit B.V. AltenaWerkt...

Lees meer