Video: JW Productions

Video: Feesten en werken combineren bij Fietsenrekhuren.com

Een paar weken geleden kondigden we ‘m al aan, maar nu is hij af! De video voor Freetime Event Support BV, marktleider in het bieden van fiets parkeeroplossingen voor de tofste evenementen. Met deze video geven we een zo goed mogelijk beeld aan werkzoekenden om ervoor te zorgen dat zij hun plekkie vinden en daarmee dat Fietsenrekhuren.com nog meer evenementen van topdiensten kan voorzien.

Ken of ben jij een potentiële steward? App of mail ons!

Check de vacature: https://altenawerkt.nl/vacature/fietssteward/

Misschien vind je dit ook leuke blogs

Fotoserie bij E van Wijk!

Fotoserie bij E van Wijk!

De beste indruk van een bedrijf krijg je door sprekende beelden! 📷😄 Naast een goede tekst is een sprekende foto voor een vacature een must om op te vallen tussen alle andere jobs. Wij nemen dit graag uit handen! Een korte indruk van onze fotoserie bij...

Lees meer