Video: JW Productions

Video: Feesten en werken combineren bij Fietsenrekhuren.com

Een paar weken geleden kondigden we ‘m al aan, maar nu is hij af! De video voor Freetime Event Support BV, marktleider in het bieden van fiets parkeeroplossingen voor de tofste evenementen. Met deze video geven we een zo goed mogelijk beeld aan werkzoekenden om ervoor te zorgen dat zij hun plekkie vinden en daarmee dat Fietsenrekhuren.com nog meer evenementen van topdiensten kan voorzien.

Ken of ben jij een potentiële steward? App of mail ons!

Check de vacature: https://altenawerkt.nl/vacature/fietssteward/

Misschien vind je dit ook leuke blogs

AltenaWerkt op bezoek bij: De Stroming

AltenaWerkt op bezoek bij: De Stroming

Een prachtige locatie, heerlijk eten en een hecht team dat niet te stoppen is. Dat zijn nog maar een paar dingen die restaurant De Stroming in Woudrichem maken tot wat het is: een echte topper in de regio. AltenaWerkt ging op bezoek om (letterlijk) een kijkje in de...

Lees meer
Jeffrey vindt een baan in Altena!

Jeffrey vindt een baan in Altena!

Naast het afleveren van mooie beelden en video’s en het delen van vacatures uit de regio, boeken wij ook zeker succes! 😁 Een voorbeeld hiervan is Jeffrey uit Nieuwendijk die met plezier aan de slag is gegaan bij Eurosalad Rauwkost & Fruit B.V. AltenaWerkt...

Lees meer