Video: JW Productions

Op bezoek bij Van der Giessen in de productiehal!

AltenaWerkt ging op bezoek bij Van der Giessen in Werkendam. Ze zijn onder andere opzoek naar een constructiebankwerker, een werkvoorbereider en een projectmanager. Iets voor jou?

Van der Giessen heeft jarenlange praktijkervaring in de voedselverwerkende en maritieme industrie. Maatwerk is hierbij de standaard. Of het nu gaat over machines, componenten of complete productielijnen: Van der Giessen maakt het allemaal!

Check de vacatures op onze site.

Misschien vind je dit ook leuke blogs

AltenaWerkt op bezoek bij: De Stroming

AltenaWerkt op bezoek bij: De Stroming

Een prachtige locatie, heerlijk eten en een hecht team dat niet te stoppen is. Dat zijn nog maar een paar dingen die restaurant De Stroming in Woudrichem maken tot wat het is: een echte topper in de regio. AltenaWerkt ging op bezoek om (letterlijk) een kijkje in de...

Lees meer
Jeffrey vindt een baan in Altena!

Jeffrey vindt een baan in Altena!

Naast het afleveren van mooie beelden en video’s en het delen van vacatures uit de regio, boeken wij ook zeker succes! 😁 Een voorbeeld hiervan is Jeffrey uit Nieuwendijk die met plezier aan de slag is gegaan bij Eurosalad Rauwkost & Fruit B.V. AltenaWerkt...

Lees meer