Video: JW Productions

Op bezoek bij Van der Giessen in de productiehal!

AltenaWerkt ging op bezoek bij Van der Giessen in Werkendam. Ze zijn onder andere opzoek naar een constructiebankwerker, een werkvoorbereider en een projectmanager. Iets voor jou?

Van der Giessen heeft jarenlange praktijkervaring in de voedselverwerkende en maritieme industrie. Maatwerk is hierbij de standaard. Of het nu gaat over machines, componenten of complete productielijnen: Van der Giessen maakt het allemaal!

Check de vacatures op onze site.

Misschien vind je dit ook leuke blogs

Fotoserie bij E van Wijk!

Fotoserie bij E van Wijk!

De beste indruk van een bedrijf krijg je door sprekende beelden! 📷😄 Naast een goede tekst is een sprekende foto voor een vacature een must om op te vallen tussen alle andere jobs. Wij nemen dit graag uit handen! Een korte indruk van onze fotoserie bij...

Lees meer