Video: JW Productions

Beleef Machinefabriek De Waal!

Een kijkje in de keuken bij een bedrijf uit de Werkendamse haven, dat krijg je niet elke dag! ⚓️⛓ Vandaag nemen we je mee in de wereld van een toekomstig De Waal-topper! Willem de Jong laat je zien waar je als monteur komt te werken, met wie en met welke machines. Maak kennis met De Waal en pak je kans om aan de slag te gaan bij dit familiebedrijf in Altena! 👨🏼‍🔧👩🏼‍🔧 ‌ De Waal is op zoek naar meerdere nieuwe toppers die enthousiast worden van de scheepvaart.

Je kunt er terecht als ervaren vakman, maar ook als je net van school komt, aankomend monteur bent, of eens van baan wilt wisselen. Houd je van sleutelen 🛠 & schepen 🛳 en raak je al enthousiast? Lees dan snel verder en kijk of we een match hebben met een van deze drie functies: Familiebedrijf De Waal zoekt:

Hydrauliek servicemonteur: https://altenawerkt.nl/vacature/hydra…

Draaier/verspaner: https://altenawerkt.nl/vacature/draai…

Scheepsmonteur: https://altenawerkt.nl/vacature/schee…

#scheepvaart #scheepsbouw #Werkendam #monteur #service #hydrauliek #schepen #inbouw #haven #techniek #roer #montage #gemeentealtena #servicemonteur #kranen #easyflow #scheepslift #schroefas #DeWaal #WMI #scheepstechniek #machinefabriek #familiebedrijf

 

Misschien vind je dit ook leuke blogs

AltenaWerkt op bezoek bij: De Stroming

AltenaWerkt op bezoek bij: De Stroming

Een prachtige locatie, heerlijk eten en een hecht team dat niet te stoppen is. Dat zijn nog maar een paar dingen die restaurant De Stroming in Woudrichem maken tot wat het is: een echte topper in de regio. AltenaWerkt ging op bezoek om (letterlijk) een kijkje in de...

Lees meer
Jeffrey vindt een baan in Altena!

Jeffrey vindt een baan in Altena!

Naast het afleveren van mooie beelden en video’s en het delen van vacatures uit de regio, boeken wij ook zeker succes! 😁 Een voorbeeld hiervan is Jeffrey uit Nieuwendijk die met plezier aan de slag is gegaan bij Eurosalad Rauwkost & Fruit B.V. AltenaWerkt...

Lees meer
In de spotlight: JSB Transport

In de spotlight: JSB Transport

Weer een tevreden klant bij wie we een mooie video voor hebben mogen verzorgen! Deze keer is dat JSB Transport, ook wel te herkennen aan de blauwe Mercedessen die regelmatig over de wegen in Altena snellen. JSB koos voor pakket vijf , waar de video een onderdeel van...

Lees meer