Video: JW Productions

Beleef Machinefabriek De Waal!

Een kijkje in de keuken bij een bedrijf uit de Werkendamse haven, dat krijg je niet elke dag! ⚓️⛓ Vandaag nemen we je mee in de wereld van een toekomstig De Waal-topper! Willem de Jong laat je zien waar je als monteur komt te werken, met wie en met welke machines. Maak kennis met De Waal en pak je kans om aan de slag te gaan bij dit familiebedrijf in Altena! 👨🏼‍🔧👩🏼‍🔧 ‌ De Waal is op zoek naar meerdere nieuwe toppers die enthousiast worden van de scheepvaart.

Je kunt er terecht als ervaren vakman, maar ook als je net van school komt, aankomend monteur bent, of eens van baan wilt wisselen. Houd je van sleutelen 🛠 & schepen 🛳 en raak je al enthousiast? Lees dan snel verder en kijk of we een match hebben met een van deze drie functies: Familiebedrijf De Waal zoekt:

Hydrauliek servicemonteur: https://altenawerkt.nl/vacature/hydra…

Draaier/verspaner: https://altenawerkt.nl/vacature/draai…

Scheepsmonteur: https://altenawerkt.nl/vacature/schee…

#scheepvaart #scheepsbouw #Werkendam #monteur #service #hydrauliek #schepen #inbouw #haven #techniek #roer #montage #gemeentealtena #servicemonteur #kranen #easyflow #scheepslift #schroefas #DeWaal #WMI #scheepstechniek #machinefabriek #familiebedrijf

 

Misschien vind je dit ook leuke blogs

Fotoserie bij E van Wijk!

Fotoserie bij E van Wijk!

De beste indruk van een bedrijf krijg je door sprekende beelden! 📷😄 Naast een goede tekst is een sprekende foto voor een vacature een must om op te vallen tussen alle andere jobs. Wij nemen dit graag uit handen! Een korte indruk van onze fotoserie bij...

Lees meer