Technical & Maritime Services: van Concept tot Constructie!

Deze keer zijn we op bezoek bij Technical & Maritime Services uit Werkendam. TMS is een ontwikkelaar en producent van oplossingen op werktuigbouwkundig gebied. Opdrachtgevers zijn voornamelijk internationale aannemers in offshore, baggerwerken, funderingstechnieken, zwaar transport, aanleg van kades en steigers en scheepswerven. Om dit te kunnen blijven doen zoekt TMS enthousiaste engineers en projectleiders die graag willen bijdragen aan echte oplossingen in de werktuigbouwkunde!

Video: JWproductions

Misschien vind je dit ook leuke blogs

Fotoserie bij E van Wijk!

Fotoserie bij E van Wijk!

De beste indruk van een bedrijf krijg je door sprekende beelden! 📷😄 Naast een goede tekst is een sprekende foto voor een vacature een must om op te vallen tussen alle andere jobs. Wij nemen dit graag uit handen! Een korte indruk van onze fotoserie bij...

Lees meer