Vacature

Commercieel Medewerker Binnendienst

Genderen
Oerlemans Plastics B.V.
Fulltime (40 uur)
MBO/HBO

Het intro

Op zoek naar een commerciële rol in een internationaal opererend familiebedrijf? En heb jij affiniteit met commercie in een productieomgeving? Dan ben je bij Oerlemans Plastics in Genderen op het juiste adres. Voor de uitbreiding van ons team van circa 20 medewerkers zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Het aanbod

We staan erom bekend dat we ons personeelsbeleid continu ontwikkelen en optimaliseren. Dit brengt vele voordelen met zich mee, zoals onder andere; een vaste baan voor 40 uur in de week. Er is veel eigen inbreng en zelfstandigheid in de functie. We bieden je een uitgebreid leer-en inwerktraject zodat je goed voorbereid bent voor je nieuwe baan. Je kunt een goed salaris en een goede pensioenregeling verwachten, plus korting op jouw ziektekostenverzekering. Je krijgt veel vrije tijd namelijk: 24 vakantie- en 11,5 atv-dagen. Er zijn daarnaast volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Oerlemans Plastics heeft een actieve personeelsvereniging die ieder jaar een gezellige sportdag en een uitgebreide nieuwjaarsborrel met al jouw collega’s organiseert.
Ontwikkelingsmogelijkheden
Veel eigen inbreng
Goede pensioenregeling
24 vakantie- en 11,5 atv-dagen

De functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de onmisbare link tussen het salesteam en onze opdrachtgevers. Als jij ons team komt versterken als Commercieel Medewerker Binnendienst, rekenen we op jou als het gaat om het actief (commercieel) contact hebben met onze (potentiële) relaties. Je verzorgt alle communicatie met onze accountmanagers en relaties, waaronder orderbegeleiding. Het uitwerken van calculaties en offertes en de drive om deze om te zetten naar orders. We rekenen ook op jou als het gaat om de geautomatiseerde orderadministratie in het verkoopinformatiesysteem. Daarnaast ondersteun je de productmanagers met een proactieve houding.

Jouw profiel

Als het even kan, heb je minimaal een MBO opleiding afgerond (bij voorkeur een HBO opleiding). Je hebt een beetje kennis van de Engelse taal. Kennis van de Duitse taal zou helemaal fijn zijn. Daarnaast helpt het mee als je ervaring hebt met ERP/CRM systemen. Je hebt affiniteit met commercie in een productieomgeving. Je vindt het daarnaast leuk om samen te werken met fijne collega's. Je draait je hand niet om voor hard werken en je hebt een dosis humor.

het bedrijf

Oerlemans Plastics B.V. is een producent en toeleverancier van een breed assortiment specialistische flexibele folies en verpakkingen uit eenlaagse en meerlaagse polyolefine grondstoffen, wereldwijd. Onze technologie is productie van folies en verpakkingen middels blaasextrusie, flexodrukken, conversie en logistiek. Oerlemans Plastics B.V. is een betrouwbare fabrikant en partner voor hoge kwaliteit verpakkingen en folies die haar producten winstgevend verkoopt op basis van continuïteit en lange termijn partnership met zowel haar leveranciers als haar afnemers.
Wil jij werken bij een warm familiebedrijf en Oerlemans Plastics versterken als Commercieel Medewerker Binnendienst? Laat het ons weten en stuur je sollicitatie en CV per e-mail naar Oerlemans Plastics B.V., t.a.v. Fabiënne de Jong: fdj@oerlemansplastics.nl.

Ben jij enthousiast?