Combinatiepakket met

het kontakt

Je wilt je vacature de aandacht geven die het verdient!

 

Door een vacature te plaatsen op ons platform staat deze natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling. Maar door de vacature óók nog door te plaatsen in de krant, wordt dit een meesterlijke combinatie tussen online en offline marketing!

Alleen via AltenaWerkt pak je fikse korting op een advertentie in Het Kontakt*. Je kunt deze optie kiezen als je voor één van onze vijf pakketten hebt gekozen. 

Voor een advertentie van een kwart pagina betaal je geen €459, maar €315 via AltenaWerkt. 

Voor een advertentie van een halve pagina betaal je geen €887, maar €530 via AltenaWerkt. 

 

Hoe het werkt: 

  • Maak een keuze uit één van onze vijf pakketten.
  • Voer je vacaturetekst in op ons platform en lever een logo en eventueel een sfeerfoto aan.
  • Kies of je de vacature terug wilt zien op een hele pagina in het Kontakt, of op een halve pagina in het Kontakt. 
  • Heb je als eens geadverteerd in een krant? Mooi, dan kun je eventueel deze opmaak naar ons toesturen, dan plaatsen wij hem in de krant!
  • Heb je nog nooit geadverteerd in een krant? Geen probleem! Zolang je op ons platform een vacaturetekst hebt ingevoerd en ons een logo en foto hebt toegestuurd, dan verzorgen de DTP’ers van Het Kontakt de opmaak van deze advertentie!
  • Laat die sollicitanten maar komen!

*Deze vacature wordt uitgezet in het Kontakt in de regio Altena.

*Lever je je advertentie aan vóór vrijdagmiddag 17:00? Dan kan je advertentie mee in de krant van de eerstvolgende donderdag. 

*Wil je graag nog een sample zien voordat deze wordt doorgeplaatst in de krant? Lever dan je vacature aan vóór woensdagmiddag 17:00. Dan kan je advertentie mee in de krant van de donderdag in de week erop.