Veelgestelde vragen

Account

 • Ik wil een vacature plaatsen, hoe doe ik dat?

U maakt voor het plaatsen van een vacature een account aan op onze site. In dit account kunt u zelf vacatures, stages of bijbanen plaatsen. Dit is afhankelijk van het gekozen pakket. Vanaf pakket 2 kunt u onbeperkt vacatures plaatsen op ons platform.

 • Ik wil meerdere vacatures tegelijk aanmelden, hoe doe ik dit?

U kunt dit doen via uw eigen account als u beschikt over pakket 2 of hoger. De basisgegevens staan vast zoals het logo en de bedrijfsinformatie, dit scheelt tijd!

 • Ik wil één vacature plaatsen maar voor de functie zoek ik meerdere personen, is dit mogelijk?

Uiteraard, vermeld dit in de tekst of als functie dat het gaat om bijvoorbeeld ‘inkoop medewerkers’. Hier worden geen kosten voor gerekend.

Vacature

 • Ik zie een spelfout of gebruik van een onjuiste foto, hoe kan ik dit aanpassen?

Dit kunt u helemaal zelf doen via uw eigen account door te klikken op bewerken vacature. Vergeet deze wijzigingen niet te updaten.

 • Mijn vacature is vervuld en staat nog op de site, hoe verwijder ik deze?

Dit kunt u helemaal zelf doen via uw eigen account door te klikken op verwijder vacature.

 • Hoelang blijft mijn vacature op het AltenaWerkt staan?

De vacature kan voor een onbepaalde tijd op AltenaWerkt blijven staan. Er is geen limiet aan de plaatsingstijd. U kunt wel kiezen voor een sluitingsdatum.

Doorplaatsing

 • Wat wordt er bedoeld met doorplaatsing?

Doorplaatsing houdt in dat uw vacature na plaatsing op ons platform altenawerkt.nl verder geplaatst wordt met foto op onze sociale mediakanalen. (Instagram, Facebook, LinkedIn)

 • Hoelang duurt het voordat de doorplaatsing zichtbaar wordt?

Wij zorgen ervoor dat uw vacature na plaatsing op ons platform binnen 10 dagen (1,5 week) doorgeplaatst wordt op onze sociale mediakanalen. Mocht dit niet lukken door vele aanmeldingen laten we dit weten.

 • Ik zie geen doorplaatsing van mijn vacature op sociale media?

Als er geen doorplaatsing zichtbaar is hebben wij geen foto’s van u ontvangen. Wij hebben hier contact met u over gezocht maar zonder succes. De doorplaatsing zal hierdoor vertragen of niet doorgaan. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om beeldmateriaal mee te sturen voor de doorplaatsing. Daarnaast moet het materiaal ook geschikt zijn voor doorplaatsing. Dit zal worden bepaald door AltenaWerkt.

 • Worden mijn doorplaatsingspost op de sociale mediakanalen verwijderd nadat de vacature is vervuld?

Nee, wij laten al de geplaatste posts op onze sociale mediakanalen over vacatures staan. Dit is geen probleem omdat je via de doorplaatsingspost doorgeleid wordt naar ons platform. Op ons platform zal de vacature verwijderd zijn en is er geen mogelijkheid om meer te solliciteren via AltenaWerkt.

Gesponsorde doorplaatsing

 • Ik heb gesponsorde doorplaatsing gekozen in mijn pakketkeuze, wat houdt dit in?

Wij bieden vanaf pakket 3 ook de mogelijkheid voor gesponsorde doorplaatsing. Dit houdt in dat uw vacature naast de normale doorplaatsing ook doorgeplaatst wordt buiten onze sociale mediakanalen. Hierdoor kan uw vacature bij meer mensen in hun ‘feed’ komen waardoor het bereik van uw vacature vele malen groter is.

 • Ik zie nergens deze gesponsorde doorplaatsing voorbijkomen, hoe zit dit?

Dit komt doordat deze gesponsorde post door geselecteerde kenmerken zoals afstand en leeftijd en interesses bij verschillende gebruikers opkomt in hun feed. Feed is een chronologisch overzicht van berichten die per gebruiker anders is en gebaseerd is op persoonlijk profiel en zelflerend algoritme. Wij zetten vanaf pakket 3 de gesponsorde doorplaatsing aan als de doorplaatsing heeft plaatsgevonden.

Betalen

 • Wanneer krijg ik de factuur van mijn pakket?

De factuur wordt naar u verzonden op het moment dat u een account heeft aangemaakt en een keuze is gemaakt voor een pakket.

 • Wat is de betalingstermijn voor mijn factuur?

AltenaWerkt hanteert een betalingstermijn van veertien dagen.

 • Hoeveel BTW komt bovenop de pakketprijs?

21%

 • Ik wil maandelijks betalen, is dat mogelijk?

Momenteel biedt AltenaWerkt losse vacatures en jaarlijkse pakketten aan waarvoor een eenmalige factuur wordt verzonden. Er is dus geen mogelijkheid tot maandelijkse betalingen. Mocht het gaan over structurele sponsoring is dit wel mogelijk.