Ons team

Maak kennis met het team van AltenaWerkt. Een jong team met diverse vaardigheden, zodat we werkzoekenden en werkgevers samen kunnen brengen. Benieuwd waar we allemaal mee bezig zijn? Kijk gerust eens door onze artikelen heen.

Jacco de Waal
Verkoop & bestuur
Jacco@altenawerkt.nl
+31 6 2288 4948
Goede marketing vlieg je op zeven verschillende manieren aan.
Ralph den Dekker
Relatiebeheer & bestuur
Ralph@altenawerkt.nl
+31 6 4804 3073
Constant blijven experimenteren, wat werkt dat houden we.
Koen de Keijzer
Financiën & bestuur
Koen@altenawerkt.nl
+31 6 1545 0473
Stap voor stap komen we verder en steen voor steen bouwen we wat op.
Jesse de Groot
Videograaf
Jesse@altenawerkt.nl
Een goede video zegt meer dan duizend woorden.
Eva Ubben
Copywriter
Eva@altenawerkt.nl
+31 6 1846 7063
Liefhebber van scherpe woordspelingen én het unieke verhaal van een bedrijf ‘vertellen’.
Kevin Smits
Vormgeving
Altijd klaar voor een uitdaging. Bring it on!
Bart Stoutjesdijk
Fotograaf
Scherp en dynamisch beeld dat werkt, zo gaan we samen voor beter.

Onze waarden: ijver & verbondenheid

Alles wat we doen kenmerkt zich en wordt gedreven door ijver en verbondenheid. De berg met openstaande vacatures kan al snel als gevolg hebben dat een vacature wordt getypeerd als ‘één van de vele’, maar niet bij AltenaWerkt. Die openstaande vacature kan namelijk (1) het begin zijn van een carrière vol passie en toewijding én (2) een werknemer die de onderneming naar het volgende niveau tilt. Iedere vacature verdient het dus om met ijver vervult te worden. Daarbij vinden we het ook belangrijk dat de werkzoekende en de werkgever het gevoel hebben dat ze bij elkaar horen, want teamwork makes the dream work en het beste team krijg je pas als je je echt verbonden voelt met elkaar en kan werken naar een gemeenschappelijk doel.

Team AltenaWerkt: meer dan een vacatureplatform

We zijn meer dan een vacatureplatform. Weliswaar vormt het platform de kern van wat we doen, maar vanuit die kern gaan we samenwerkingen aan. Samenwerkingen met lokaal onderwijs, de gemeente en vertegenwoordigende organisaties, maar ook lokale kranten als Altena Nieuws en Het Kontakt en specialisten in de werving & selectie. Zo weten we wat er speelt, waar er behoefte aan is en zo kunnen we interessante en unieke voordelen bieden.