Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kun je een vacature bewerken?

Dat is heel eenvoudig! Log even in op je account en scrol vervolgens naar onderen om rechtsonder te klikken op ‘Vacature bewerken’. Dan is het een kwestie van aanpassen en uploaden. Klaar is kees!

Hoe kun je een vervulde vacature van het platform halen?

Dat is heel eenvoudig! Log even in op je account en scrol vervolgens naar onderen om rechtsonder te klikken op ‘Vacature verwijderen’. Hoppatee!

Wat is online promotie?

Met online promotie zorgen we ervoor dat de vacature extra in de schijnwerpers komt te staan. We zetten platformen als Facebook en Instagram in om de doelgroep actief te benaderen, zodat de kans op vervulling wordt geoptimaliseerd. Bel ons er gerust over!

Hoe maak je een goede vacature?

Een goede vacature is zowel informatief als prikkelend. Met andere woorden, de vacature geeft een goed beeld van wat de functie inhoudt, maar zorgt er ook voor dat de werkzoekende enthousiast wordt. Neem de zaken in je vacature op die onlosmakelijk verbonden zijn aan de functie, maar vergeet ook niet de unieke eigenschappen van de vacature te vermelden. Haal ook zoveel mogelijk input op bij de huidige werknemers, zoals waar een goede collega aan moet voldoen en wat zij leuk vinden aan de werkgever, maar ook wat er gedaan moet worden op een minder leuke dag. Zorg er vervolgens voor dat de vacature wordt aangekleed met sterk beeldmateriaal, want een afbeelding zegt soms wel meer dan duizend woorden!

Wat voor vacatures vind je op AltenaWerkt

AltenaWerkt is een super divers platform, want werkgevers uit alle hoeken van de regio maken er gebruik van. Of je nou een baan zoekt in de zorg, de techniek, het transport, de agricultuur of totaal iets ander: de kans is groot dat er voor jou wat tussenstaat.

Hoeveel inwoners heeft Altena?

Per 1 januari 2024 heeft Altena 58.274 inwoners (Gemeente Altena, 2024).