Veelgestelde vragen

Aanmelding

 • Ik heb mijn vacature ingevuld via het formulier wat gebeurt er nu?

Na de aanmelding van uw vacature via het formulier op de site gaan wij uw vacature plaatsen op altenawerkt.nl. U krijgt een persoonlijke bevestiging via de mail zodra de vacature online op het platform staat.

 • Hoelang duurt het voordat ik mijn vacature op het platform zie?

Wij zorgen ervoor dat uw vacature binnen 36 uur geplaatst wordt. U krijgt hiervan een bevestiging.

 • Ik wil meerdere vacatures tegelijk aanmelden, hoe doe ik dit?

U kunt voor elke vacature steeds het formulier op de site invullen.

 • Ik wil één vacature plaatsen maar voor de functie zoek ik meerdere personen, is dit mogelijk?

Uiteraard, vermeld dit in het intro of als functie dat het gaat om bijvoorbeeld ‘inkoop medewerkers’. Hier worden geen kosten voor gerekend.

 

Vacature

 • Ik zie een spelfout of gebruik van een onjuiste foto, hoe kan ik dit aanpassen?

Mocht er iets onjuist zijn kunt u dit laten weten met een reply op de bevestigingsmail of een mail naar info@altenawerkt.nl met een duidelijke beschrijving over welke vacature/sociale media post het gaat en wat daaraan onjuist is. Dan kunnen wij dit aanpassen. AltenaWerkt is niet aansprakelijk voor onjuistheden in de vacaturetekst.

 • Mijn vacature is vervuld en staat nog op de site, hoe verwijder ik deze?

Door ons te mailen op info@altenawerkt.nl of te bellen naar 0616141897. U kunt aan ons doorgeven welke vacature verwijderd kan worden. Wij zorgen ervoor dat de vacature binnen 24 uur verwijderd wordt.

 • Hoelang blijft mijn vacature op het AltenaWerkt staan?

De vacature kan voor een onbepaalde tijd op AltenaWerkt blijven staan. Er is geen limiet aan de plaatsingstijd. Uw vacature blijft dus zichtbaar totdat u zelf aan ons doorgeeft dat de vacature verwijderd kan.

 

Doorplaatsing

 • Wat wordt er bedoeld met doorplaatsing?

Doorplaatsing houdt in dat uw vacature na plaatsing op ons platform altenawerkt.nl verder geplaatst wordt met foto op onze sociale mediakanalen. (Instagram, Facebook, LinkedIn)

 • Hoelang duurt het voordat de doorplaatsing zichtbaar wordt?

Wij zorgen ervoor dat uw vacature na plaatsing op ons platform binnen 10 dagen (1,5 week) doorgeplaatst wordt op onze sociale mediakanalen. Mocht dit niet lukken door vele aanmeldingen laten wij dit in de bevestingsmail weten.

 • Ik zie geen doorplaatsing van mijn vacature op sociale media?

Als er geen doorplaatsing zichtbaar is hebben wij geen foto’s van u ontvangen. Wij hebben hier contact met u over gezocht maar zonder succes. De doorplaatsing zal hierdoor vertragen of niet doorgaan. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om beeldmateriaal mee te sturen voor de doorplaatsing.

 • Worden mijn doorplaatsingspost op de sociale mediakanalen verwijderd nadat de vacature is vervuld?

Nee, wij laten al de geplaatste posts op onze sociale mediakanalen over vacatures staan. Dit is geen probleem omdat je via de doorplaatsingspost doorgeleid wordt naar ons platform. Op ons platform zal de vacature verwijderd zijn en is er geen mogelijkheid om meer te solliciteren via AltenaWerkt.

 

Gesponsorde doorplaatsing

 • Ik heb gesponsorde doorplaatsing gekozen in mijn pakketkeuze, wat houdt dit in?

Wij bieden vanaf pakket 3 ook de mogelijkheid voor gesponsorde doorplaatsing. Dit houdt in dat uw vacature naast de normale doorplaatsing ook doorgeplaatst wordt buiten onze sociale mediakanalen. Hierdoor kan uw vacature bij meer mensen in hun ‘feed’ komen waardoor het bereik van uw vacature vele malen groter is. De eerste 3 vacatures worden gesponsord.

 • Ik zie nergens deze gesponsorde doorplaatsing voorbijkomen, hoe zit dit?

Dit komt doordat deze gesponsorde post door geselecteerde kenmerken zoals afstand en leeftijd en interesses bij verschillende gebruikers opkomt in hun feed. Feed is een chronologisch overzicht van berichten die per gebruiker anders is en gebaseerd is op persoonlijk profiel en zelflerend algoritme. Wij zetten vanaf pakket 3 de gesponsorde doorplaatsing aan als de doorplaatsing heeft plaatsgevonden.

 

Betalen

 • Wanneer krijg ik de factuur van mijn pakket?

De factuur wordt naar u verzonden op het moment dat wij de door u gewenste vacature(s) op het platform hebben geplaatst.

 • Wat is de betalingstermijn voor mijn factuur?

AltenaWerkt hanteert een betalingstermijn van veertien dagen.

 • Hoeveel BTW komt bovenop de pakketprijs?

21%

 • Ik wil maandelijks betalen, is dat mogelijk?

Momenteel biedt AltenaWerkt losse vacatures en jaarlijkse pakketten aan waarvoor een eenmalige factuur wordt verzonden. Er is dus geen mogelijkheid tot maandelijkse betalingen.