Contact opnemen met Altenawerkt. Vacatures in de regio Altena.

Contact

Contact opnemen met AltenaWerkt via telefoon of mail, de bedrijfsgegevens en het contactformulier, je vindt het allemaal op deze pagina.

Bezoekadres
Jan Spieringweg 4, 4285 WN Woudrichem

Telefoon
+31 6 4804 3073 of +31 6 1545 0473

Vragen aan onze teamleden
Heb je voor een project contact nodig met een van onze teamleden? Kijk dan gerust op onze teampagina, want daar delen we ook nog wat contactinformatie.

E-mailadres
info@altenawerkt.nl

Bedrijfsgegevens
Bank: NL02 RABO 0339 3215 39
KvK: 83918213
BTW: NL863033210B01

We luisteren graag
Heb jij iets te melden wat ons kan helpen of wat goed is om te weten? Weet dat we graag luisteren: weluisterengraag@altenawerkt.nl.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Hoe plaats je een vacature op AltenaWerkt?

Dat is heel eenvoudig! Log even in op je account en scrol vervolgens naar onderen om rechtsonder te klikken op ‘Nieuwe vacature aanmaken +’. Dan is het een kwestie van invullen en uploaden en dan staat je vacature in een paar minuten online! Tip: vergeet niet om je vacature aan te kleden met beeldmateriaal om het zo illustratief en aansprekend mogelijk te maken richting werkzoekenden.

Wat gebeurt er als iemand solliciteert op een vacature?

Zodra iemand solliciteert, wordt er automatisch een bericht verzonden naar de contactpersoon. De contactpersoon krijgt dat een overzicht in tabelweergave met alle relevante informatie.

Wanneer kan ik een reactie verwachten op mijn sollicitatie?

Dat is volledig afhankelijk van de werkgever waarbij de sollicitatie binnenkomt. Duurt het langer dan zou moeten? Neem even contact met ons op en dan doen wij ons best om het te versnellen.