De voordelen op een rij

Ambitieus en innovatief bedrijf Gezellige feestjes en borrels Informele werksfeer

Functieomschrijving

Met passie bijdragen aan de ultieme tuinbeleving! Ga jij voor 100% foutloos? Ben je niet bang voor computers en ben je leergierig om (nieuwe) systemen te begrijpen? Heb je een vlotte babbel, ben je flexibel met je werktijden (vooral in het hoogseizoen), stressbestendig, een teamplayer en ga je uitdagingen niet uit de weg? En vind je het belangrijk om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiend en innoverend bedrijf? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken voor de veelzijdige en uitdagende functie van Backoffice Medewerker Orderverwerking binnen ons commerciële team!

Wat ga je doen

Om ons commerciële team te versterken, zijn wij op zoek naar een Backoffice Medewerker Orderverwerking. Je bent onderdeel van ons gezellige team en jouw hoofdtaak is het verwerken van de orders. Na een gedegen inwerkperiode kun je jouw werkzaamheden in snel tempo uitbreiden naar andere werkzaamheden binnen het commerciële team. Onze organisatie is voortdurend in beweging en hierdoor zijn er veel mogelijkheden. Bij afwezigheid van een collega in het commerciële team vervang je met elkaar de werkzaamheden. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit onderstaande activiteiten:
  • Invoeren en verwerken van bestellingen
  • Lezen en verwerken van binnenkomende e-mails
  • Telefoon aannemen, waar mogelijk zelfstandig afhandelen van vragen, en doorverbinden
  • Ontvangst van bezoekers
  • Doen van voorstellen ter verbetering van processen
  • Alle voorkomende werkzaamheden

Wat verwachten we van jou

  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau
  • Je kunt goed werken met MS office
  • Je bent klantvriendelijk, service- en resultaatgericht en denkt in oplossingen
  • Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed werken in een team
  • Je bent nauwkeurig en proactief
  • Je hebt bent flexibel en stressbestendig
  • Je bent leergierig en hebt een positieve instelling
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en Duits is een pré

Wat bieden we jou

Arie Bouman Tuinplanten is een groeiend en innoverend familiebedrijf. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Je werkt samen in een super team van enthousiaste collega’s in een informele sfeer. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd om de collegialiteit en de sfeer nog meer te versterken.

Wij vallen onder de cao Groothandel Bloemen & Planten.

Over het bedrijf

Arie Bouman Tuinplanten B.V. is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de in- en verkoop van tuinplanten. Onze klanten zijn tuincentra en groothandels in zowel binnen- als buitenland. Met ons team bieden wij jaarrond een breed, uitgebalanceerd assortiment tuinplanten met als klantvoordelen: kwaliteit, gemak en optimaal rendement. Arie Bouman Kwekerij B.V. behoort tot de top van Nederlandse rozenkwekerijen en valt onder Arie Bouman Tuinplanten B.V. Naast de meer dan 250 eigen soorten struik-, klim-, treur- en stamrozen worden ook licentiesoorten van alle belangrijke rozenveredelaars in de wereld gekweekt en gedistribueerd. Behalve rozen kweken wij ook verschillende soorten hortensia’s en heesters op diverse locaties. Op onze uitgestrekte containervelden worden jaarlijks vele duizenden planten in pot in vele soorten en maten opgekweekt. Arie Bouman Kwekerij is dé specialist door de combinatie van vakkennis van de medewerkers, de hoge automatiseringsgraad, de uiterst moderne bewatering- en bemestingssystemen en een uitgekiend gewasbescherming beleid. Onder optimale omstandigheden groeien onze planten uit tot producten van topkwaliteit.

Contactgegevens

Naam Annet Nieuwkoop
Telefoon 0416 72 44 22

Solliciteren

Hidden
Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.