AltenaWerkt partner van de Altena Cup

Op de vernieuwde website van AltenaWerkt is het voortaan nóg makkelijker om een baan te vinden in de regio.

Na een lange tijd van thuiswerken, mogen we eindelijk weer naar kantoor. De files nemen weer toe en voor je het weet breng je weer een groot deel van je dag door in een stalen ros. Zou het dan niet lekker zijn om voortaan op je fiets te stappen naar je werk om de hoek? 

Of heeft jouw bedrijf dringend werknemers nodig, maar heb je niet de tijd of capaciteit om gericht te werven? Wil je extra aandacht vragen voor jouw branche, maar weet je niet hoe? De vernieuwde website van Altena Werkt brengt daar verandering in.

Altena zit vol met kansen voor ambitieuze mensen, maar die zijn lang niet altijd zichtbaar. Altena Werkt brengt werkzoekenden uit de regio samen met lokale bedrijven. 

Op de website staan vacatures voor parttime en fulltime banen, traineeships, stages en bijbanen. Zo komen jongeren al vroeg in aanraking met bedrijven uit Altena, zodat zij zich hier kunnen ontwikkelen.

Altena Werkt is meer dan alleen een vacaturesite. In samenwerking met Beleef Altena wordt het bedrijfsleven van Altena op de kaart gezet. Zo vind je er inspirerende interviews met ervaren professionals uit de regio, tips voor het zoeken van een baan en krijg je alvast een digitaal kijkje in de keuken bij bedrijven in de regio. 

Ben jij op zoek naar een baan in de regio? Of zoek je werknemers voor jouw bedrijf? Neem een Kijkje op onze site!