Altena Nieuws & AltenaWerkt

Altena Nieuws & AltenaWerkt werken samen om de inwoners van Altena op de hoogte te brengen van lokale vacatures. Vanuit deze samenwerking kan AltenaWerkt werkgevers unieke voordelen bieden. Lees er meer over!

Over Altena Nieuws

Altena Nieuws is een huis-aan-huisblad op tabloidformaat dat iedere donderdag gratis verspreid wordt op ruim 23.000 adressen in de gemeente Altena. Het is een onafhankelijke weekkrant die al meer dan honderd jaar midden in de regionale samenleving staat.

Altena Nieuws brengt wekelijks een evenwichtige mix van politiek, sociaal-maatschappelijke en culturele onderwerpen, sport- en kerknieuws, maar biedt ook volop ruimte aan regionale verenigingen en instellingen. Daarnaast heeft de krant vaste columns en rubrieken.

De sterke redactionele formule en de vaste waarde die Altena Nieuws in de streek is, maken de krant een aantrekkelijk platform voor adverteerders; of het nu gaat om het nieuws van de gemeente Altena, de rouwberichten, vacatures, of aanbiedingen van lokale ondernemers, de lezers zijn verzekerd van een compleet aanbod.    

De krant wordt uitgegeven door Damen Altena Pers b.v., onderdeel van Damen Drukkers b.v. te Werkendam.

Unieke voordeel samenwerking Altena Nieuws & AltenaWerkt

Met rond de twintigduizend maandelijkse weergaven is AltenaWerkt een goed bezocht platform onder de werkzoekenden. Toch biedt een bredere promotie van vacatures kansen. Door vacatures ook te plaatsen in het Altena Nieuws worden werkzoekenden vanuit verschillende hoeken benadert. Dit verhoogt de kans dat werkzoekenden over gaan op sollicitatie, omdat mensen meerdere prikkels nodig hebben voordat ze over gaan op actie.

Het grote voordeel van adverteren in Altena Nieuws via AltenaWerkt, is dat advertenties goedkoper zijn plus dat wij de vormgeving uit handen nemen en ervoor zorgen dat de advertentie eruit springt.

  • Via AltenaWerkt kost een kwartpagina €350 in plaats van €415
  • Via AltenaWerkt kost een halve pagina €600 in plaats van €695
  • Via AltenaWerkt kost een hele pagina €850 in plaats van €925
  • Daarbovenop verzorgt AltenaWerkt de vormgeving kosteloos

Geïnteresseerd in de voordelen? Neem gerust contact op.

Voorbeelden