Waarom jij een baan nodig hebt in Altena

Zie jij je collega’s meer dan je familie of vrienden? En slurpt je auto elke week tientallen euro’s aan benzine door de lange ritten naar de zaak? Dan wordt het de hoogste tijd om eens op zoek te gaan naar een baan in de buurt. Ook al is de wereld heus wel groter dan Altena, onze regio heeft meer te bieden dan je denkt. Wij zetten hieronder de voordelen van werken in eigen regio op een rij.

Minder files, meer vrije tijd in Altena

Het grootste voordeel van in je eigen regio werken is toch wel: meer vrije tijd. Dichtbij huis werken betekent minder files en minder lang onderweg. Misschien kan je zelfs lopend of met de fiets naar je werk! Al die uren die je normaal in de auto door zou brengen, kan je nu spenderen aan tijd met vrienden, familie of die ene hobby waar je al jaren geen tijd meer voor hebt. Door het voorkomen van al die frustraties en stress neemt je werk motivatie en productiviteit ook nog eens toe. Een win win situatie dus!

Minder reiskosten

Ook al krijg je een reiskostenvergoeding. Vaak ben je toch meer kwijt aan reiskosten dan je vergoed krijgt. Wanneer je dichtbij huis werkt maak je korte ritjes met de auto of kan je zelfs op de fiets naar je werk. Niet alleen praktisch en goedkoop maar ook nog eens goed voor het milieu.

Meer betrokkenheid in Altena

Bij bedrijven in de regio is de kans groter dat je collega’s ook uit de regio komen. Zo heb je meteen op je eerste werkdag al een heleboel raakvlakken en genoeg gespreksstof. Goed voor de teamspirit én je voelt je sneller verbonden met het bedrijf waar je werkt.

Groeimogelijkheden in Altena

Studeer je nog en zoek je een stage? Of ben je na je studie van plan om uit de regio te vertrekken? Denk nog even goed na voordat je vertrekt, want misschien ben je nog niet op de hoogte van de mogelijkheden in Altena. Zo kan je ook in de regio traineeships volgen en zijn er genoeg bedrijven die mooie stages aanbieden met kans op een baan. En wist je dat er genoeg bedrijven in Altena zijn die internationaal succes boeken? Zo gek is het nog niet om in de regio aan het werk te gaan!

Waar wacht je nog op? Solliciteren en gauw!  Bekijk hier onze vacatures