Bedrijfs- of vacaturevideo via AltenaWerkt

Wil je iets aan werkzoekenden duidelijk maken wat maar moeilijk te omschrijven is met woorden? Of wil je werkzoekenden echt laten ervaren hoe het is om bij jouw organisatie te werken? Of je nou een hoog technisch bedrijf bent, een dienstverlener of een productiebedrijf, een bedrijfs- of vacaturevideo via AltenaWerkt is dé oplossing!

Jesse van AltenaWerkt maakt opnames voor een opdrachtgever. Bedrijfs- of vacaturevideo via AltenaWerkt.

De mogelijkheden voor een bedrijfs- of vacaturevideo zijn zeer uitgebreid, we houden altijd rekening met de wensen van de opdrachtgever zodat we maatwerk kunnen leveren. Zo zijn er naast een basisvideo de volgende mogelijkheden:

Teaser

Een teaser is een verkorte versie van een video, speciaal gemaakt voor sociale media. We houden hierbij rekening met de vlugheid waarmee gebruikers door hun posts heen swipen, terwijl we toch het bericht over kunnen brengen. Vervolgens dient de teaser om de werkzoekende uit te nodigen om de volledige video te bekijken voor alle informatie.

Dronebeelden in de video

Vaak is het interessant om grondopnames aan te vullen met beelden vanuit de lucht. Daarmee kun je een werkzoekende nog beter duidelijk maken wat het bedrijf doet én het ziet er nog gaaf uit ook!

Eigen huisstijl

Video’s worden standaard gemonteerd in de huisstijl van AltenaWerkt. Dit is prima voor de meeste bedrijven, maar het is soms interessant om de huisstijl van de opdrachtgever terug te laten komen in de video. Daarmee wordt de video geschikter voor bijvoorbeeld de beurs of op een eigen website.

Voice-over

Het is altijd sterk aan te raden om mensen vanuit de eigen organisatie terug te laten komen in de video. Echter zijn mensen niet altijd bereid om hun verhaal te doen voor de camera of komt het er gewoon niet zo lekker uit. Daarom hebben we ook een mogelijkheid om de video te ondersteunen met een voice-over. Dan kun je de beelden goed uitleggen met een vlotte en aantrekkelijke stem.

Promotiemogelijkheden

Als de video eenmaal is afgerond is het natuurlijk erg belangrijk dat de video ook bij werkzoekenden belandt. Daarvoor bieden we promotiemogelijkheden aan. We kunnen de video verspreiden op sociale media en we starten online campagnes via diverse media, zo zorgen we dat de video wordt bekeken. We kunnen nauwkeurige resultaten delen van het aantal weergeven, unieke aantal accounts dat de video heeft gezien, de gemiddelde weergavetijd et cetera.

Impressie

We hebben al diverse video’s mogen maken, deze kun je makkelijk terugvinden via ons YouTube-kanaal. Je kunt dan ook makkelijk aangeven wat je interessant vindt, zodat we een gelijkwaardige versie van jouw organisatie kunnen maken.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen je graag verder om iets moois neer te zetten!

Het proces van de bedrijfs- of vacaturevideo via AltenaWerkt