Het Kontakt & AltenaWerkt

Het Kontakt & AltenaWerkt werken samen om de inwoners van Altena op de hoogte te brengen van lokale vacatures. Vanuit deze samenwerking kan AltenaWerkt werkgevers unieke voordelen bieden. Lees er meer over!

ALTENA • Stap binnen in de rijke geschiedenis van Kontakt Mediapartners, een bedrijf dat al bijna veertig jaar lang een belangrijke rol speelt in het communicatielandschap van Midden-Nederland. Terug in de tijd, naar 1965, toen een jonge ondernemer genaamd Floor de Groot zijn passie voor drukwerk ontdekte. Met niets meer dan een offsetdrukpers en een verbouwde paardenstal achter de boerderij van zijn ouders, begon hij aan een avontuur dat de basis zou vormen voor de bloeiende drukkerij De Groot – grootsgedrukt.nl.

In 1980 zette De Groot een nieuwe stap en breidde hij zijn onderneming uit met de oprichting van uitgeverij Het Kontakt Edities. Het nieuwsblad Het Kontakt Alblasserwaard werd al snel omarmd door de lokale gemeenschap. Gedreven door dit succes, besloot De Groot nieuwe edities te lanceren in aangrenzende regio’s. Zo ontstond de editie Altena, die inmiddels al 25 jaar lang een vertrouwde bron van informatie is voor de inwoners van dit prachtige gebied.

Het Kontakt: dertien titels


Vandaag de dag telt Kontakt Mediapartners maar liefst dertien titels die wekelijks in een oplage van ruim 350.000 exemplaren huis aan huis worden verspreid in dertien regio’s. Van Capelle aan den IJssel tot Tiel en van Gouda tot Wijk en Aalburg, onze kranten vinden hun weg naar talloze huishoudens. Onze missie is altijd onveranderd gebleven: het leveren van kwaliteitsjournalistiek die de lezers inspireert en informeert.

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door de dertien edities van Het Kontakt. Onze toegewijde redactie speurt dagelijks naar het laatste nieuws, met als doel onze lezers te trakteren op unieke en boeiende content. Ondanks het digitale tijdperk waarin we leven, worden onze kranten nog steeds met veel plezier gelezen. Het Kontakt staat bekend om zijn betrouwbare en diepgaande verslaggeving, waardoor we een trouwe lezersschare hebben weten op te bouwen.

Meer dan alleen nieuwsbladen


Maar we doen meer dan alleen nieuwsbladen. Onze organisatie omvat ook andere online en offline media, zoals magazines, websites, social media content en drukwerk. Of je nu een ondernemer, overheid, school of organisatie bent, wij bieden een breed scala aan diensten onder één dak. Ons team van experts staat klaar om jouw communicatiebehoeften te vervullen en jouw merk tot leven te brengen.

Trots op titel in Altena


Als Kontakt Mediapartners zijn we trots op onze titel in Altena. We begrijpen de lokale gemeenschap en voelen ons nauw verbonden met de mensen en gebeurtenissen die hier spelen. Met onze diepgaande kennis van het gebied en onze sterke betrokkenheid bij de inwoners, kunnen we jouw boodschap effectief overbrengen en een groot publiek bereiken.

Unieke voordeel samenwerking Het Kontakt & AltenaWerkt

Met rond de twintigduizend maandelijkse weergaven is AltenaWerkt een goed bezocht platform onder de werkzoekenden. Toch biedt een bredere promotie van vacatures kansen. Uit lezersonderzoek (Nationaal Media Onderzoek) blijkt dat 58 procent van de mensen driekwart of meer van een huis-aan-huiskrant leest. Door vacatures ook te plaatsen in Het Kontakt worden werkzoekenden vanuit verschillende hoeken benadert. Dit verhoogt de kans dat werkzoekenden over gaan op sollicitatie, omdat mensen meerdere prikkels nodig hebben voordat ze over gaan op actie.

Het grote voordeel van adverteren in Het Kontakt via AltenaWerkt, is dat advertenties goedkoper zijn plus dat wij de vormgeving uit handen nemen en ervoor zorgen dat de advertentie eruit springt.

  • Via AltenaWerkt kost een kwartpagina €362 in plaats van €482
  • Via AltenaWerkt kost een halve pagina €698 in plaats van €931
  • Via AltenaWerkt kost een hele pagina €1218 in plaats van €1624
  • Daarbovenop verzorgt AltenaWerkt de vormgeving kosteloos

Geïnteresseerd in de voordelen? Neem gerust contact op.

Voorbeelden