Eerste editie van Werkend Altena groot succes!

Trots zijn we op de bijdrage die we hebben kunnen leveren aan de totstandkoming van dé banenmarkt van de regio.

Werkend Altena is hét evenement om kennis te maken met de altijd-dicht-bij-huis-baan, de met-zin-naar-je-werk-baan óf de Brabantse-gezelligheid-baan. Werkend Altena verbindt bedrijven uit Altena, mét werkzoekenden, van bijbaantjes tot fulltime functies.

Doel

Het evenement zorgt ervoor dat jongeren kennis maken met lokale bedrijven en dat werkzoekenden een baan in de buurt vinden. Zo voorkomen we dat talent uit de regio verdwijnt en dat we klaarstaan voor de toekomst!

Ontstaan Werkend Altena

Het evenement is ontstaan uit een team mensen dat kansen ziet, samengebracht door Ondernemershuis Altena. Van de gepassioneerde ondernemers(verenigingen) tot de medewerkers van de bedrijven zelf, de enthousiaste mannen van AltenaWerkt, scholen en Gemeente Altena. De missie? Mensen laten zien dat jouw wereldbaan niet ver weg hoeft te zijn, maar gewoon in de buurt kan zijn! Misschien wel twee straten verderop.

Het evenement zet bedrijven in de omgeving in de spotlight. Want er is nog zo veel te ontdekken! Van een baan of stage tot een business partner, gewoon bij jou om de hoek.

Aftermovie Werkend Altena

Jouw baan dichtbij

Ook opzoek naar een baan in de buurt? Check de vacatures gerust.