De commissaris

Wil jij werkzoekenden wat meegeven over de sfeer binnen het bedrijf of het proces waar werknemers mee te maken hebben? Dan is De Commissaris precies wat je nodig hebt! Naast dat je gedurende een jaar een ongelimiteerd aantal vacatures kunt plaatsen, zullen we ook een bedrijfs-/vacaturevideo voor je gaan maken.

Hoe het in zijn gang gaat:

  1. Ontmoeting: tijdens een ontmoeting luisteren we naar jullie ideeën, wensen en doelen. Samen leggen we de basis voor een succesvolle video die perfect aansluit op jullie behoeften.
  2. Concept: een sterk concept vormt de kern van elke effectieve video. Wij werken nauw met jullie samen om een origineel en pakkend concept te ontwikkelen dat jullie verhaal op de meest aantrekkelijke manier vertelt.
  3. Opname: onze videomaker komt langs bij jullie op locatie om de video op te nemen. Afhankelijk van de videostijl worden er sfeerbeelden en interviews opgenomen.
  4. Montage: we selecteren de beste beelden, creëren een vloeiend verhaal en versterken jullie boodschap met animaties en muziek. Zo zorgen we voor een mooie en professionele video.
  5. Publicatie: wij helpen jullie bij de publicatie en het bereiken van jullie doelgroep. Jullie succes is ons succes, dus we zetten ons volledig in om jullie video te laten schitteren!

Wat je nog meer moet weten:

  • Bij dit pakket gaan we uit van een basisvideo, maar er zijn veel verschillende mogelijkheden om de video helemaal naar wens te maken. Vraag daarom gerust naar alle mogelijkheden.
  • Kun je wat hulp gebruiken bij het schrijven van prikkelende en informatieve teksten? Dan helpen we je graag. Neem daarvoor gerust contact met ons op.
  • Kan de vacature wel wat extra aandacht gebruiken? Vraag dan gerust naar onze aanvullende promotiemogelijkheden.
  • Tip: combineer dit pakket met de opties die we aanbieden. Dan zorgen we ervoor dat het perfect past bij jouw uitdaging! Neem hiervoor gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder.
  • Lees meer via dit artikel.

De Commissaris: een glimp van wat we al hebben mogen maken