De directeur

De Directeur: dit pakket biedt het unieke voordeel dat de mooiste aspecten van de organisatie worden vastgelegd, zo worden werkzoekenden pas echt overtuigd dat jouw organisatie de juiste is! Standaard zit er een fotoserie van vijftien beelden in dit pakket, maar als een ander aantal beter uit zou komen dan kunnen we dat altijd bespreken. Daarnaast kun je met dit pakket een ongelimiteerd aantal vacatures plaatsen gedurende een jaar.

Wij regelen een afspraak tussen jou en onze fotograaf. Hij zal bij jullie langskomen om zowel wat beelden te schieten van de organisatie als van de functie die bij de vacature hoort. Vervolgens delen we alle geschoten beelden met je. Dan geef jij de vijftien beelden (of een ander afgesproken aantal) aan die het meeste in de smaak vallen, waarna wij deze nog even voor je zullen bewerken en vervolgens in hoge kwaliteit met je zullen delen. Leuk om te vermelden is dat je vrij bent om deze beelden ook voor andere doeleinden te gebruiken dan AltenaWerkt!

Wat je nog meer moet weten:

  • Kun je wat hulp gebruiken bij het schrijven van prikkelende en informatieve teksten? Dan helpen we je graag. Neem daarvoor gerust contact met ons op.
  • Vind je het gaaf om werkzoekenden wat meer over de vacature te vertellen met een video? Kijk dan eens naar ons pakket De Commissaris of neem gerust contact met ons op voor de video als losse optie bij dit pakket.
  • Kan de vacature wel wat extra aandacht gebruiken? Vraag dan gerust naar onze aanvullende promotiemogelijkheden.
  • Tip: combineer dit pakket met de opties die we aanbieden. Dan zorgen we ervoor dat het perfect past bij jouw uitdaging! Neem hiervoor gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

De Directeur: beelden die we al hebben mogen maken

Zomaar wat beelden die we al hebben mogen maken. Mogen we dat binnenkort ook bij jou komen doen?