De leerling

Het pakket De Leerling is het instappakket van AltenaWerkt. Hierbij mag je jullie eerste vacature gratis plaatsen en kun je kennis maken met het bedrijfsprofiel. Na het plaatsen van jullie eerste vacature, komt de vacature in ons vacature-overzicht te staan. Daar kunnen werkzoekenden nagaan of jullie vacature wat voor hen is. Indien dat het geval is, zullen werkzoekenden solliciteren via het formulier dat automatisch onderaan jullie vacature zal komen te staan.

Om extra de aandacht van werkzoekenden naar jullie vacature toe te trekken, kun je de vacature aankleden met foto’s en een video. Zo weet de werkzoekenden ook beter wat de vacature inhoudt, want beelden kunnen informatie overbrengen op de werkzoekende waar woorden dat niet kunnen. Let er wel op: de beelden moeten professioneel zijn. Eventueel kunnen wij jullie hierbij verder helpen.

Wil je meer vacatures plaatsen? Dan zijn onze jaarabonnementen waarschijnlijk interessant! Dat kan vanaf ons tweede pakket: De Werknemer.

Wat je nog meer moet weten:

  • Vacatures blijven uiterlijk voor een jaar staan, daarna moet het pakket opnieuw afgenomen worden.
  • Kun je wat hulp gebruiken bij het schrijven van prikkelende en informatieve teksten? Dan helpen we je graag. Neem daarvoor gerust contact met ons op.
  • Kan de vacature wel wat extra aandacht gebruiken? Vraag dan gerust naar onze aanvullende promotiemogelijkheden.
  • Tip: combineer dit pakket met de opties die we aanbieden. Dan zorgen we ervoor dat het perfect past bij jouw uitdaging! Neem hiervoor gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder.