De werknemer

Het pakket De Werknemer is al snel interessant voor de meeste werkgevers in de regio. Met dit pakket kun je namelijk een ongelimiteerd aantal vacatures plaatsen gedurende een jaar. Na het plaatsen van jullie eerste vacature, komt de vacature in ons vacature-overzicht te staan. Daar kunnen werkzoekenden nagaan of jullie vacature wat voor hen is. Indien dat het geval is, zullen werkzoekenden solliciteren via het formulier dat automatisch onderaan jullie vacature zal komen te staan.

Om extra de aandacht van werkzoekenden naar jullie vacature toe te trekken, kun je de vacature aankleden met foto’s en een video. Zo weet de werkzoekenden ook beter wat de vacature inhoudt, want beelden kunnen informatie overbrengen op de werkzoekende waar woorden dat niet kunnen. Let er wel op: de beelden moeten professioneel zijn. Eventueel kunnen wij jullie hierbij verder helpen.

Weet je nu al dat je gebruik wilt gaan maken van foto’s en/of video’s? Kijk dan eens naar onze pakketten: De Directeur en De Commissaris.

Wat je nog meer moet weten:

  • Kun je wat hulp gebruiken bij het schrijven van prikkelende en informatieve teksten? Dan helpen we je graag. Neem daarvoor gerust contact met ons op.
  • Kan de vacature wel wat extra aandacht gebruiken? Vraag dan gerust naar onze aanvullende promotiemogelijkheden.
  • Tip: combineer dit pakket met de opties die we aanbieden. Dan zorgen we ervoor dat het perfect past bij jouw uitdaging! Neem hiervoor gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder.