De manager

De manager: het pakket voor de groeiende onderneming die nu al veel opstaande vacatures heeft en er eigenlijk ook wel een beetje haast bij heeft om werkzoekenden aan hun nieuwe baan te helpen.

Met de manager kun je een ongelimiteerd aantal vacatures plaatsen gedurende een jaar. Daarnaast is er standaard een maand online promotie inbegrepen. Daarmee krijgt de vacature extra aandacht van werkzoekenden om de kans op vervulling te optimaliseren. Wat we sterk aanbevelen bij dit pakket is om een fotoserie van tien beelden af te nemen als aanvullende optie. Daarmee kunnen we jullie vacatures extra goed online promoten. Daarnaast kunnen we de beelden ook terug laten komen in het vacature-overzicht en de vacature zelf. Zo springen jullie vacatures er nog beter uit!

Bevalt de promotie? Dan kunnen we dat structureel aan gaan pakken. Binnen promotie zijn er veel mogelijkheden. We kunnen verschillende kanalen aansnijden, zowel online als offline. Ben je bijvoorbeeld bekend met de samenwerking die we met het Altena Nieuws en Het Kontakt hebben? Vraag er gerust naar en dan leggen we het je haarfijn uit.

Wat je nog meer moet weten:

  • We geven je tussendoor een update van de resultaten die worden behaald met de online promotie.
  • Kun je wat hulp gebruiken bij het schrijven van prikkelende en informatieve teksten? Dan helpen we je graag. Neem daarvoor gerust contact met ons op.
  • Vind je het gaaf om werkzoekenden wat meer over de vacature te vertellen met een video? Kijk dan eens naar ons pakket De Commissaris of neem gerust contact met ons op voor de video als losse optie bij dit pakket.
  • Tip: combineer dit pakket met de opties die we aanbieden. Dan zorgen we ervoor dat het perfect past bij jouw uitdaging! Neem hiervoor gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder.